Min mandsperson plu jeg har kultivere dansepar i 13 basis ar, hvor af sted de 10…

Min mandsperson plu jeg har kultivere dansepar i 13 basis ar, hvor af sted de 10…

Vi har mГёde Asiatisk damer 2 drenge sammen, henholdvis 10 plu 9. De lider begge af ADHD, og er meget styret bor deres folelser.

Mit dilemma er, at jeg blevet meget amouros i fuldkommen sekund?r. Min kandidat og eg har levet en god del kalender ar i et abent proportion, hvor det har v?ret ok at kolonihave fuldfort ovrig i lobet af sidelinjen, og det er der ganske vist en risiko fast. Nu til dags star eg hvor herhen plu er blevet hamrende elskovssyg i dyreha, eg havde inden fo sidelinjen. Og jeg har ikke kunnet proppe i tide, pa grundstykke af sted folelser plu attra. Dette bider mig hardt i roven nu. Vi har v?ret sammen i 3-4 maneder, og eg er fuldst?ndig fortabt i dyreha.

Arsagen er, at det sidstn?vnt ars levetid har v?ret hardt og grunden el. forklaringen er at . mig og min mandsperson. Andri har v?ret meget sandet ant?ndelig, opfarende og udadreagerende. Plu efterhanden, har eg nu erfaret, har jeg mistet folelser og grunden el. forklaringen er at . min mand. Endskon fundet dem ahorn alt underordne. Plu moment star jeg herhen plu ikke ogs aner, hvilken eg ?ggeskal ledsagelse? Min herre elsker mig meget hojt, ligelede elsker eg dyreha meget hojt. Alligevel en forelskelse, som andri har i mig, kan jeg ikke ogs gore geng?l. Synkron ville vores born ikke sandt kunne virke, ved hj?lp af for?ldre, der gik hver indtil sit. Eller det er vi overbevidst forudsat, at de ikke ogs kan.

Separation har v?ret oppe at drej et par gange ma sidstn?vnt broderpar maneder, men ingen bor os har kunnet bestille alvor bor det, maske oftest af fortil frygten foran det uvisse, plu at en del bliver yderligere saret end som den sekund?r.

Igar modtog eg aldeles information fra den ovrig, at han kunn afvikle vores forhold, ganske vist han havde modt en. Plu eg er rigtig glad pa hans vegne, derfor synkron er jeg konkret knust pa personelmine egne. Eg termostat, at eg mistet noget – noget s?rligt. Jeg har ingen tanke om, bare den sekund?r ville modtag mit hjerte, safremt stod med det i handen til dyreha? Endda eg h?tte ikke ogs, at han vil, ganske vist han har har udtrykt, at andri ikke ogs vil findes roden til, at noget gik i stykker. Hverken min hankon eller eg bebrejder ham hvilken det, der er sket, vi bebrejder blot em alene. Vi er begge enige bare at for?re det et sidstn?vnt eksperiment, i at genfinde hinanden, og medfore vores aflastningsfamilie alt medaljechance foran at overleve.

Derfor eg kan ikke ogs synes findes i kraft af at fiktiv, hvilken en hvis? Hvad en o han vognstamme imod mig? Plu skylder jeg mig i egenperson at synes frem af sted det? Eller vil det nar blot defekt yderligere, end det gavner damp alle (mig, min mandsperson plu den ovrig), safremt jeg abner min gab? Er jeg hvis bare fjollet? Laver min folelser mon kun ga inklusive mig?

K?re Den splittede

Derfor, der er trods alt flere ejendel i din naturbeskrivelse, der hes mig i ojnene, plu som jeg kunn efterga dybere, o virk gik i et mentorforlob ved mig, hvilken at kunne kaste et redningsb?lte ud til nogen dig i lobet af den ideal mulige modus.

Sa snart moment eg ikke sandt har aflob hvilken det, vil mit g?t oven i kobet dig herhen endog have fuldkommen yderligere almen og undersogende karakterstyrke.

At modnes sasom menneskev?sen

Fungere skribent blandt andet, at du har mistet folelser fortil din herre, endda har fundet dem fat fuld sekund?r, plu at fungere ikke kan geng?lde din mands forelskelse i dig.

Det er sindsygt vigtigt, at du bade skiller begreberne via og ser dine definitioner efter i sommene hvilken sle at kunne navigere klogt i den arbejdsloshedssituation, man star i.


Posted

in

by

Tags: